HAPJESPLANKEN

53

Als hapjes tijdens een aperitif stellen we rijkelijke houten planken samen voor op tafel waarin we verschillende combinaties kunnen maken. Je vind een suggestie-plank en verschillende toevoegingen om deze uit te breiden of zelf samen te stellen. Met de suggestie toevoegingen kan ook rondgegaan worden op plateaus’s.

Suggestieplank

€ 5,00 pp

  • 1 tapenade van het seizoen
  • 1 dip van het seizoen
  • opgelegde groentjes en olijven in citroen
  • gepofte kikkerewten in honing en warme kruiden
  • kleurrijke groentenchips
  • platbrood en kruiden-knoflookboter

Suggestie toevoegingen + € 1,50 pp

Vegetarische suggesties

  • artishok met kruidige griekse yoghurtdip en citroen (zomer)
  • papadums met raita van verse munt en komkommer (lente-zomer)
  • burratta met huisgemaakte pesto van het seizoen en geroosterde groenten (herfst-winter)
  • camembert uit de oven met rode vruchten en geroosterde noten
  • verse vijgen met blauwaderkaas (zomer-herfst)
  • zoete aardappel-pizzatjes met spread en feta
  • bruscetta van notenbrood met geitenkaas en chutney

Vegan suggesties

  • falafel-balletjes met doperwt en hummus special van het seizoen
  • salsa van mango of tomaat met limoen met volkoren nacho’s (lente-zomer)
  • samosa’s seizoensgroenten en zoete aardappel en chimichurri (kruiden-knoflook sausje)
  • springrolls met geroossterde pinda en dip van tahin, knoflook, gember en limoen

Suggestie soepjes

  • gazpacho van watermeloen of komkommer met feta en munt (lente zomer)
  • warme kokossoepje met hartige granola en pesto (herfst/winter) (vegan)

Vlees / vis suggesties

  • gegrilde cantaloup met parmaham (lente-zomer)
  • gehaktballetjes in sesam en honing
  • spicy mergues worstjes in luikse siroop
  • thaise visballtjes met lente ui en rode curry
  • bruscetta met sardines, aoli en chutney van rode ui
Close
Cook & Write with by Amber.
Koriamber © Copyright 2020. All rights reserved.
Close