Prijzen

Richtprijzen per persoon en voorbeeldmenu’s

 

WARM MENU

BRONZE
Warm Menu
10-15 pers. € 25,00
15-50 pers. € 20,00
50-100 pers.€ 17,50
CONTACT
SILVER
Warm Menu
10-15 pers. € 30,00
15-50 pers. € 25,00
50-100 pers. € 22,50
CONTACT
GOLD
Warm Menu
10-15 pers. € 35,00
15-50 pers.€ 30,00
50-100 pers. € 27,50
CONTACT


ONTBIJT / LUNCH / BRUNCH

BRONZE
ONTBIJT / LUNCH / BRUNCH
10-15 pers.€ 20,00
15-50 pers. € 15,00
50-100 pers. € 12,50
CONTACT
SILVER
ONTBIJT / LUNCH / BRUNCH
5-15 pers. € 25,00
15-50 perso. € 20,00
50-100 pers.€ 17,50
CONTACT
GOLD
ONTBIJT / LUNCH / BRUNCH
5-15 pers. € 30,00
15-50 pers. € 25,00
50-100 pers. € 22,50
CONTACT


WALKING DINNER

BRONZE
WALKING DINNER
5-15 pers. € 20,00
15-50 pers. € 15,00
50-100 pers. € 12,50
CONTACT
SILVER
WALKING DINNER
5-15 pers. € 22,50
15-50 pers. € 17,50
50-100 pers. € 15,00
CONTACT
GOLD
WALKING DINNER
5-15 pers. € 25,00
15-50 pers. € 20,00
50-100 pers. € 17,50
CONTACT


MENUVOORBEELDEN

De gerechten zijn standaard vegetarisch. Toevoegen van Vlees of vis kan zeker mits toeslag te bespreken per menu. Hiervoor kiezen we voor natuurvlees/ bio en duurzaam gekweekte/ gevangen vis. Volledig vegan kan ook.

WARM MENU

             

BRONZE

Maaltijdsalade, warm gerecht, seizoenssalade en vers brood met kruiden-knoflookboter

vb : Tabouleh met couscous, tajine met kikkererwten en verse kruiden, fattoush salade met sumak feta en noten

SILVER

Tapenade met broodsticks

vb. : kroepoek met salase van munt, mango en chili

maaltijdsalade, warm gerecht, seizoenssalade en vers brood met kruiden-knoflookboter

vb : Rainbow noedel salade, kokoscurry met tofu, salade van komkommer en gember, platbrood met spread

1 dessert

vb: carrot cake met mascapone limoentopping met noten crumble

GOLD

Tapenade met broodsticks en hapje (of tweede tapenade)

vb : nacho’s met salsa van tomaat en rode ui pekel, papadums met chutney van mango en limoen

2 maaltijdsalades, 2 warme gerechten, twee seizoenssalades en brood met kruiden-knoflookboter

vb : Chili con of sin carne met zure room, salade van rijst en verse kruiden, maiskolven in limoen en zeezout

Indische curry met linzen of lamsvlees, basmati, raita van komkommer, salade van gestoofde spinazie en noten

2 soorten dessert en fruitsatés gedipt in chocolade

Crumble van rabarber met zure room, fruitsatés in chocolade, tiramisu met speculaas, amaretto en sinaas zeste

ONTBIJT / LUNCH / BRUNCH                        

BRONZE

Salade, 2 dips en brood met knoflookboter OF broodjes/wraps met twee soorten spreads en salade topping

Griekse salade met feta en pekel van rode uitjes met muhamarra (gegrilde paprika met walnoot) en hummus met spinazie en tahin met vers brood

OF

halve broodjes met spread van erwt, munt en ricotta en wortelslaatje / halve broodjes met creme van pastinaak en cashew met fris komkommerslaatje

OF

wraps met hummus van zoete aardappel en rainbow slaatje met feta / wraps met kip, sweet chili en ijsberg en kruiden salsa

SILVER

seizoenssalade, maaltijdsalade, gehaktbrood of quiche (kan vegan), 2 tapenades en brood met knoflookbote

salade van venkel, citroen en appeltjes met walnoot, quinoa salade met gekarameliseerde pomoen en pitjes, gehaktbrood of quiche courgette en pecorino, dip van rode biet en amandel, hummus van wortel en komijn

GOLD

     2 seizoenssalades, 2 maaltijdsalades, gehaktbrood of quiche (kan vegan), hummus trio en brood met knoflookboter en stukje cake ( of kokossoepje / tweede soort quiche)

salade van gekarameliseerde wortel met venkelzaadjes, zure room en granaatappel, salade van gekneusde courgette, verse oregano en knoflook, salade van bulgur en aubergine in ahornsiroop en pompoen pit, orso pastasalade met pesto van spinazie en hazelnoot met pecorino en kerstomaat uit de oven, gehaktbrood of quiche van rode biet, rozemarijn en geitenkaas, hummus trio (spinazie, curry, zoete aardappel), kokossoepje met wortel en gember of quiche met paprika, olijf en feta

                                       

WALKING DINNER

BRONZE

3 soorten hapklare gerechten   

vb : halve wraps met zoete aardappel, feta en frisse salade, quiche van prei en emmental, gekarameliseerde groenten satés met mozzarella en verse pesto van rucola en cashew       

SILVER

4 soorten hapklare gerechten

vb : Aziatisch gehaktbrood met rode curry, filoflapjes gevuld met zoete aardappel, feta en amandel, fritatta met knolsalder en mozarella, empanada met spinazie en gehakt

GOLD

5 soorten hapklare gerechten

falafel balletjes met doperwten, plaattaart van bladerdeeg met pesto en pecorino en mergues, gazpacho van watermeloen, munt en feta, stukje carrot cake met mascarpone topping, limoen en noten crumble

 

Close
Cook & Write with by Amber.
Koriamber © Copyright 2020. All rights reserved.
Close