MENU

SUGGESTIES

WARM BUFFET

Keuze uit 1 of meerdere gerechten vanaf 15 tot 35 euro

Thaise of Indische curry met rijst en verse kruiden, Marokkaanse tajine met tabouleh, Mexicaanse chili met zure room, pulled pork met koolsla, crispy pork met Aziatische noedelsalade met pinda, seizoenslasagne, balletjes in mediterrane saus met pastasalade, Moussaka met Griekse salade,

LUNCH OF BRUNCH

Afhankelijk van type evenement en assortiment van 15 tot 25 euro

Seizoenssalades, tapenades, spreads, groentetaarten, gehaktbrood, falafel, spreads, brood assortiment, zoet beleg, soepen,..

HAPJES OF WALKING DINNER & ZOET

Als tafelhapjes vooraf aan een buffet van 5 tot 15 euro of hapjes als maaltijd in buffetvorm 15 tot 25 euro

wraps, groentetaartjes, tapenades met platbrood , filoflapjes, plaataartjes met spreads, carrot cake met mascarpone, crumble taart van het seizoen,…

dessertenbuffet als afsluiter van 5 tot 15 euro

EXTRA INFO

Alle gerechten kunnen vegetarisch, vegan of met vis of vlees

De prijzen op de website zijn zonder catering en levering gerekend. Bij afhaal of levering worden de gerechten in serveerschalen afgewerkt. Klaar voor het buffet. Prijzen voor levering zijn exclusief 6 procent btw. Bestellingen tussen 15 en 25 personen hebben een opstartkost van 50 euro toegevoegd aan de factuur.

Borden en bestek worden niet mee geleverd. Hiervoor kunnen we doorverwijzen naar een verhuurbedrijf ( zie thema samenwerking )of hebben we bordjes uit suikerriet, houten bestek en gerecycleerde servetten ter beschikking aan € 0,50 pp.

Voor levering rekenen we binnen de singel van Antwerpen een forfaitair bedrag van € 15,00. Provincie Antwerpen € 25,00 Vlaanderen € 35,00. Andere locaties te bespreken. Ophalen van leeggoed kan aan hetzelfde tarief als levering. Beide zijn optioneel. Ophalen en terugbrengen kan uiteraard kosteloos.

Catering diensten als bediening buffet en afwas kunnen besproken worden maar zijn niet inclusief. Hiervoor werken we samen met collega cateraars.

Close
Cook & Write with by Amber.
Koriamber © Copyright 2020. All rights reserved.
Close